Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste 20.5.2018  

Rekisterinpitäjä: Summit Discovery Y-tunnus 1827075-4

Rekisterinpitäjän osoite: Pohjolankatu 19, 96100 Rovaniemi

Rekisterinpitäjän sähköposti: info(at)shopman.fi  

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, kuinka keräämme ja käsittelemme henkilötietoja Summit Discoveryn sivustolla www.liikelahjat.shopman.fi sekä toimintaan liittyviä sähköisiä uutiskirjeitä käytettäessä.

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen tilausta ei voi syntyä mikäli tilaajan henkilötiedot eivät ole käytettävissämme. Henkilötietoina keräämme meidän ja asiakasyritysten väliseen yhteyden ylläpitoon tarkoitettujen vastuuhenkilöiden yhteystiedot vain siinä laajuudessa kuin niitä tarvitaan asiakassuhteen tai tilatun palvelun hoitamiseksi.

Henkilötietojasi vastaanottavat:

  • yrityksemme ja sen työntekijät
  • IT-yritys, joka ylläpitää verkkosivujamme
  • maksunvälittäjä, mikäli maksu tapahtuu maksunvälittäjän kautta
  • tavarantoimittaja, joka toimittaa kauttamme tilatun tuotteen
  • kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran
  • tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme
  • tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Markkinoinnissa käytettävien henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on jo ennen 25.5.2018 toteutettu markkinointi uutiskirjeen tms. muodossa ja jota asiakas ei ole peruuttanut tai 25.5.2018 jälkeen annettu suostumus sivulle rekisteröitymisen, sähköisen tai suullisen tilauksen tai muun yhteydenpidon yhteydessä. Jotta voimme tarjota kiinnostavia sisältöjä, voimme kohdentaa markkinointiviestintäämme analysoimalla ja profiloimalla rekisterissämme käsiteltäviä tietoja, kuten tilaustietoja ja palveluidemme käyttötietoja. Emme suorita automaattista päätöksentekoa profiloinnin avulla tai muutoin. 

Yllä kuvattujen sinulta kerättyjen henkilötietojen lisäksi käsittelemme henkilötietojasi, kun asioit www.liikelahjat.shopman.fi verkkosivuillamme, vaikka et olisikaan rekisteröitynyt asiakkaaksemme tai kirjautunut palveluumme. Kun siirryt ko. verkkosivuille, käsittelemme seuraavia tietojasi evästeiden, Facebook-pikselien ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla: 

  • Päätelaitettasi ja verkkokäyttäytymistäsi koskevat tiedot (esim. IP-osoite, selaintyyppi ja selaushistoria)
  • Selailun ajankohta ja istunnon kesto
  • Mitä linkkejä tai mainoksia klikkaat ja mitä mainoksia tai muita sisältöjä olet katsonut
  • Analytiikan ja seurantatekniikoiden avulla johdettu ja profiloitu tieto

Henkilötietoja voidaan yhdistellä myös muiden palvelujen kautta kerättyihin tietoihin.

Säilytämme henkilötietojasi:

  • verkkosivulla viiden vuoden ajan
  • kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan
  • sähköpostiarkistossa seitsemän vuoden ajan 

Sinulla on seuraavat oikeudet:

  • oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
  • oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
  • oikeus tietojen oikaisemiseen
  • oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
  • oikeus peruuttaa uutiskirje
  • oikeus vastustaa käsittelyä
  • oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)

Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

Linkit muille verkkosivuille:

Verkkosivuillamme on linkkejä myös muille verkkosivustoille. Kun olet klikannut jotain tällaista, ulkopuoliselle verkkosivulle johtavaa linkkiä, me emme enää pysty kontrolloimaan tällä verkkosivulla tapahtumaa toimintaa tai tietojen keräämistä. Neuvomme siis perehtymään www.liikelahjat.shopman.fi -kaupan ulkopuoliselle sivulle linkitetyn tietoturvapolitiikkaan erikseen ennen sivuilla navigointia.

Muutokset tähän tietosuojalausuntoon:

Voimme ajoittain tehdä muutoksia tietosuojakäytäntöihimme esimerkiksi omien toimintatapojemme tai lainsäädännön ja tulkintakäytäntöjen muutosten perusteella. Suosittelemme, että tutustut tietosuojainformaatioomme säännöllisesti, jotta saat kattavat tiedot mahdollisesti tehdyistä muutoksista.

Kun muutamme tietosuojakäytäntöjämme, ilmoitamme muutoksista verkkosivustollamme.

Selaa tuoteryhmiä

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

YLEISTÄ

Shopman Liikelahjakauppa -sivuston tuotteita myy Summit Discovery, Y-1827075-4 (liikelahjat yrityksille ja yhteisöille).

Yritys- ja yhteisöasiakkaat voivat tilata tuotteita tai tiedustella tuotteen saatavutta ja hintaa haluamalleen määrälle Ota Yhteyttä -lomakkeella tai vapaamuotoisesti sähköpostilla. Vastaamme tilauksiin ja tarjouspyyntöihin pääsääntöisesti sähköpostitse. 

Kaikki Shopman Liikelahjakauppa -sivuston hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa.

Myös kuluttaja-asiakkaat voivat tiedustella liikelahjakaupan tuotteiden saatavuutta ja hintaa yksittäin tai suuremmissa erissä Ota yhteyttä lomakkeella tai vapaamuotoisesti sähköpostilla. Vastaamme tiedusteluun sähköpostitse antamalla tiedon saatavuudesta sekä hinnasta ja maksutavoista. Kuluttaja-asiakkaille suunnattuun verkkokauppaan voi siirtyä tuoteryhmävalikon kohdasta: Siirry kuluttajakauppaan.

MAKSUTAVAT JA EHDOT YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE

Laskulla 7 pv netto. Viivästyskorko 14%. Maksumuistutuksesta veloitamme 10 € korkolaskun yhteydessä. Laskutuksen yhteydessä tarkistamme luottotiedot.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme sekä toimitusaikaa, perua tilaus tai toimittaa tuotteet postiennakolla, ennnakkolaskulla tai muulla ennakkomaksutavalla. Tilaajan purkaessa jo tehdyn tilaussopimuksen veloitetaan tilaajalta vähintään 70% tilauksen koko arvosta.

Omistusoikeus toimitettuihin tuotteisiin siirtyy asiakkaalle vasta, kun tuotteet on kokonaisuudessaan maksettu Summit Discoverylle.

MUUTA

Kaikki sivuston hinnat ovat sitoumuksetta ja välimyyntivarauksin.

Palauttamattomista mallikappaleista veloitetamme 30,00 € + tuotteen hinta minimitilausmäärän mukaisesti + alv. Asiakas vastaa mallien palautuskustannuksista.

Varaamme oikeuden toimittaa ja laskuttaa merkattuja tuotteita +/- 10 % alkuperäisen tilauksen määrästä.

Toimitettuja tavaroita ja laskua koskevat muistutukset on tehtävä viimeistään 7 päivän kuluessa tavaroiden vastaanottamisesta.

Mahdolliset tuotemerkkaukset, aloituskulut, rahdit, yms. kulut eivät sisälly sivuston hintoihin, ellei niin ole tuotekohtaisesti erikseen mainittu.

Myyjänä Summit Discoveryn vastuu koskee ainoastaan toimitetun tavaran laatua ja sen ominaisuuksia. Summit Discoveryn vahingonkorvausvelvollisuus tavarassa olevista vahingoista rajoittuu ao. tavaraerän arvoon. Pidätämme oikeuden korjata mahdollinen virhe tuotteessa ensisijaisesti uudella tuotteella.

Summit Discovery ei vastaa välillisistä ja epäsuorista vahingoista, ei vahingoista kolmannelle osapuolelle, eikä myöskään vahingoista, jotka Asiakas on aiheuttanut tavaroiden käsittelyn, kuljetuksen ja/tai varastoinnin yhteydessä, eikä vahingoista, jotka ovat aiheutuneet tavaroiden ohjeiden vastaisesta ja/tai virheellisestä käytöstä

Summit Discovery ei vastaa Asiakkaan ja kolmansien osapuolien, (esim. ulkopuolinen tavarankuljettaja), välisiin erillisiin sopimuksiin perustuvista velvollisuuksista ja vastuista.

YLIVOIMAINEN ESTE

Summit Discovery vapautuu tavaran toimittamiseen liittyvien velvollisuuksien noudattamisesta ja vahingonkorvausvelvollisuudesta force majeure –tapauksissa, joita ovat mm. lakko, työsulku, onnettomuudet, viranomaisten toimenpiteet ja muut olosuhteet, joita Summit Discovery ei ole voinut välttää ja joiden seurauksia se ei ole voinut estää.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa tai tilauksen toimituksessa

Mikäli tuote on vaurioitunut tai kadonnut kuljetuksen aikana tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu(at)shopman.fi. Jos paketti/tuote on vioittunut kuljetuksen aikana, on siitä tehtävä välittömästi reklamaatio myös ko. rahdinkuljettajalle.

Ilmoitus myyjälle virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä viimeistään 7 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta

Ziria kuluttajakaupan osalta ja Summit Discovery liikelahjakaupan osalta käsittelevät kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti ja sitoutuvat olemaan luovuttamatta asiakastietoja toimintansa ulkopuolisille osapuolille.